Resultaten voor thai massage javastraat den haag

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     thai massage javastraat den haag
 
Home Mystique Thai Thai Traditionele Thaise Massage Den Haag 070 31 94 744.
google adwords
Thai Roots: Spa Massage.
Het is veilig zonder bijwerkingen en ondersteund de natuurlijke herstelprocessen in het lichaam. De warme aanrakingen zorgen voor weldadige ontspanning. Thai Roots is 7 dagen per week geopend van 1100: 2100.: THAI ROOTS SPA MASSAGE. Sint Jacobstraat 23. 2512 AN Den Haag.
sea seo
Prijslijst Chansuda.
Massage met warme Thaise kruidenbuiltjes. Nek/Schouder en hoofdmassage. Zorg" voor ieder moment en je zorgt voor de hele tijd." Deel je ervaringen via facebook, twitter of google plus met je familie en vrienden! 2585 AL Den Haag Zuid-Holland. Copyright Chansuda 2013.
Over Ons Chansuda.
Dat begint met de staat van diepe rust door een massage van Chansuda. Ervaar rust, ruimte en persoonlijke aandacht voor lichaam en geest in onze salon midden Den haag. Chom Chan Thai Wellness Spa is een Thaise gezondheidsmassagesalon gesprecialiseerd in de eeuwenoude Thaise massagetechiek.
Dawrung Thai Massage.
Poe Thai Den Haag.
Welkom bij Poe Thai voorheen 2B KhonKaen., Ons team bestaat uit zachte Thaise meisjes en ze erg zijn mooi, speels, vriendelijk, en zeer belangrijk, ook professioneel. Graag verwelkomen zij u wanneer u binnenkomt. Bij alle massages zult u ontdekken, hoe u door vrouwelijke aanraking heerlijk kunt ontspannen en zich even in een andere wereld begeeft. Ze worden uitgevoerd met een speciale olie die reukloos en makkelijke afwasbaar is. Bij de olie massage kunt u een dame uitkiezen en bij de spiermassage krijgt u een gediplomeerde masseuse toegewezen.
Lila thai massage Welkom bij Lila Thai Massage.
Voor 60 euro een vol uur massage van één van onze lieve dames. Voor 60 euro een vol uur massage van één van onze lieve dames" classfull" / Voor 60 euro een vol uur massage van één van onze lieve dames" classthumbnail" /. Welkom bij Lila Thai. Thaise massagesalon Lila Thai is 1 van de bekenste massagesalons mét volledige vergunning voor seksinrichting in Den Haag.

Adres: Javastraat 267. Postcode: 2585 AL. Plaats: Den Haag. Prijs per uur: 40. Email to a friend. Ma t/m Zo van 1000: tot 2000: uur. Chom Chan Thai Wellness Spa is al een aantal jaren gespecialiseerd in Thaise gezondheidsmassages en Wellness behandelingen. Behandelingen worden uitgevoerd door goed opgeleide Thaise masseuses in een gezellige en nette ambiance. Er worden hier diverse massagetechnieken aangeboden vanaf 40 per uur, maar u kunt hier ook goed terecht voor Manicure en Pedicure. Traditionele Thaise massage.
Chansuda.
De behandeling is een combinatie van een traditionele Thaise massage en een oliemassage. Er wordt extra aandacht besteed aan de eventuele blokkades in energiepunten en energiekanalen. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen en tenslote acupressuur. Acupressuur wordt met stokjes op bepaalde punten van de voetzool toegepast. Hierdoor worden blokkades in de energiebanen verminderend of opgeheven. Fit, vrolijk en relaxed in je lijf zitten? Ervaar rust, ruimte en persoonlijke aandacht voor lichaam en geest in onze salon midden in Den Haag!

Contacteer ons